Effecta
Kontakta oss
om effecta

Effecta

På en liten grusväg vid den idylliska skogsdungen i Rågdal ligger Effecta. Det är platsen där Veronika och Bertil Eriksson en gång i tiden startade företaget år 1982. 1991 tog barnbarnet Erik Andersson över verksamheten och har sedan dess utvecklat företaget till ett av branchens snabbast växande företag med ett 20-tal anställda.

Hemligheten bakom framgången ligger i de händer som kunnigt hanterar och skapar våra uppskattade bioenergiprodukter. Effecta AB är din kompletta leverantör av bioenergiprodukter. Efter 28 år i branschen har vi den kunskap och erfarenhet som behövs för att du skall få ett väl fungerande värmesystem i din villa.

Vi tillverkar och utvecklar större delen av våra produkter i Sverige, vilket ger yppersta kvalitet och driftssäkerhet. De produkter vi importerar har vi valt med omsorg och är av högsta kvalitet från leverantörer i Europa.

Vår strävan är att göra så underhållsfria produkter som möjligt, samtidigt ger vi dig som brukare ett tryggt och miljövänligt värmesystem. Vi levererade vår första biobränsleanläggning redan 1982, och har sedan dess levererat produkter till tusentals villor.

Har du en Effecta pellets brännare?

Glöm då inte att boka en service inför eldnings säsong för att undvika problem under vintern!
Vi utför service och reparation på Effecta pelletsbrännare i hela skåne.

Boka service